Boek

Op deze pagina een impressie van deze zeer druk bezochte avond!

Het Kerkje van Markenbinnen

Kunst, Cultuur & Kerk 

"Markenbinnen, een kleurrijk verleden"

   is een feit!

De geschiedenis van Markenbinnen is in een uniek boek van ruim 220 pagina's vastgelegd!

In nauwe samenwerking met de auteur Willem Baartse, boekbinder Theo van Waarden en de Stichting Beheer Kerk Markenbinnen is een éénmalige productie tot stand gekomen vol met unieke foto's, kaarten en ander beeldmateriaal, afgewisseld met anekdotes, mooie verhalen en wetenswaardigheden.

Op vrijdag 31 mei vond de officiële presentatie plaats, waar anders dan in het kerkje van Markenbinnen. Er zijn in totaal 350 exemplaren gedrukt waarbij de eerste exemplaren werden overhandigd door de voorzitter van de Stichting Beheer kerk Markenbinnen. Natuurlijk gingen deze naar de  burgemeester van Graft-de Rijp, mevrouw Oosterop-van Leussen en natuurlijk naar Willem Baartse de auteur zelf.

 

Na deze presentatie gaf Willem Baartse een boeiende en humoristische presentatie van diverse historische gebeurtenissen in het dorp met niet gepubliceerde foto's en ander beeldmateriaal.

 

Wij kunnen u melden dat ondertussen alle 350 exemplaren zijn verkocht! Een overweldigend succes! Het zijn daarmee ook meteen unieke exemplaren aangezien er geen herdruk zal plaatsvinden.

Maar wie weet komt ooit nog eens een aanvullend deel met nog niet eerder gepubliceerde verhalen met begeleidende foto's...

Klik hier om een indruk te krijgen van deze prachtige uitgave!  Wilt u nog meer zien? Klik dan óók hier!