Verhuur

Het Kerkje van Markenbinnen

Kunst, Cultuur & Kerk 

Verhuur:

Het kerkje in Markenbinnen is in overleg met de Stichting Beheer Kerk Markenbinnen te huur voor particulieren. Het kerkje biedt plaats aan maximaal 120 personen.

Uiteraard moet het gebruik passend zijn binnen de mogelijkheden die het gebouw kan bieden.  

Gedacht kan worden aan:

(privé)concerten,

huwelijksvoltrekkingen, 

exposities,

bedrijfspresentaties,

lezingen

begrafenis en/of herdenkingsbijeenkomst.

Voor particulier gebruik hebben wij richtprijzen opgesteld. Afhankelijk van de duur van het gebruik en de periode waarin het kerkje gehuurd wordt kunnen de prijzen afwijkend zijn.

Wilt u meer informatie, een reservering plaatsen of heeft u een speciaal verzoek, dan kunt altijd contact opnemen met ons secretariaat .

In het kerkje zijn een vleugel en een orgel aanwezig. Deze kunnen, indien gewenst, tegen een meerprijs gebruikt worden door de huurder. Het kerkje is verder voorzien van een toilet en een consistorie. In de consistorie is een eenvoudige keuken aanwezig met voorzieningen om koffie en thee te zetten en uit te serveren. Ook heeft u de beschikking over een koelkast en vaatwasmachine.

Indien u meer wenst dan koffie en thee is er de mogelijkheid om de catering te laten verzorgen door het tegenoverliggende Restaurant “Van Schaik”. Uiteraard kun u ook de kleine oversteek met uw gasten maken en in de pauze of na afloop van uw bijeenkomst aanschuiven in de naastgelegen bar van het restaurant. Voor verder contact verwijzen wij u graag naar www.restaurantvanschaik.nl

Wij willen ons graag blijven inspannen om onze service verder te ontwikkelen. U kunt ons gastenboek bezoeken om de ervaringen van anderen te lezen. Uw eigen ervaringen in het kerkje kunt u via de webmaster met ons te delen.